bilinçlenmek istiyorum
03-04-2009 10:39   [ Yok say ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  4
Katıldı  2009-04-02

merhaba ben yeni keşfetim sitenizi aslında şarabıda yeni keşfettim sayılır hiçbir alkollü içeceği içeem zannnediyordum damak tadıma uymadıklarını düşünüyordum ama şarap başka bişeymiş ama bu konuda neredeyse hiç bilgim yok yanikolay temin edebileceğim güzel ve ekonomik şaraplar arıyorum yardımcı olabilirmiisiniz mersiiii

28-06-2009 00:17   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-06-28

arjantin saraplarını dene bence gerci bende pek bilgili sayılmam yeni üyeyim

28-06-2009 16:32   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2009-06-28

Corvus Karga kırmızıyı deneyebilirsin

01-07-2009 23:45   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2009-04-02

önerilerinizi dikkate alıp deneyeceğim ilginiz için mersi

01-07-2009 23:47   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2009-04-02

bunları nereden temin edebilirim en kolay yoldan peki

18-03-2010 15:36   [ Yok say ]   [ # 5 ]  
Yeni üye
Rank
Katıldı  2010-03-18

selam;
ithal sarap onermektense neden kendi saraplarimizi onermiyoruz????

18-03-2010 18:53   [ Yok say ]   [ # 6 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  12
Katıldı  2009-05-11

Şarap kültüründe bilgilenmeyi çalgı çalmak gibi düşünebilirsin.İnsan nasıl bir sazı eline aldığında çalamazsa şarapta öyledir.Sabırla yavaş yavaş yol alman gerekir.Sorduğunda herkes kendi ağız tadı ile ilgili birşeyler söyleyecektir sana.Çok faydasını göreceksindir bunun.Ama yavaş yavaş kendi ağız tadını oluşturacaksındır.Önemli olanda budur.Bu konuda haddim olmayarak size tek önerim denemeniz..Hepsinden,her şeyden,ne kadar çok çeşit denerseniz sizin için o kadar iyidir.

Saygılar

29-03-2010 16:29   [ Yok say ]   [ # 7 ]  
Müdavim
RankRank
Toplam Mesaj:  22
Katıldı  2010-02-18

ortalama kış aylarında hafta da 2 şişe şarap tüketiriz. şarap almak için markete gitmem. gelenllikle x marketten alırım. sadece indirimdeki ürünleri alırım. aynı şarabı 2 kez fiyatı iyi ise alırım. her şişeden farklı zevk alıyorum. 8 yaşındaki kızımı şimdiden şaraba alıştırıdım. o bile iki şarap arasında farklılıkları anlayabilir hale geldi. sıcak şarap ile bu yıl tanıştık ve büyük zevk aldık. ailenin her şaraptan sonraki yorumu aynı, sek şaraplar yerine tatlı şaraplar daha beyeniliyor. meyva şarapları daha çok zevk alınarak içiliyor. alkol oranı yüksek şaraplarda tanen daha az hissediliyor. alkolun keskinliği tanenleri bastırıyor. meyve ve sıcak şarap sevilmesinin sebebi de alkol oranının az olması. yabancı veya yerli olarak ayrım yapmıyorum. mantarsız şarap almam. şarap benim için hobi. hobi pahalı bir zektir. bazı hobiler sonunda size bir eser bırakır. şarap sadece zevk. benim gibi şişelerini biriktiriseniz, kendi şarabınızı yapmak istediğinizide şişe aramak zorunda kalmazsınız.

İmza 

İşinizi şanşa bırakmayın.