Anlıyorum o zaman çok ama çok haklısınız bu fiyattan satmaya.Aslında elinizde olduğu için çok şanslısınız umarım daha yüksek fiyatta alıcı çıkar da hakettiği değerden satılır.Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Aslında benim alkollü içecekler hakkında pek bir bilgim yok, kullanmıyorum zaten bu yüzdende satabilecekmiyim bilmiyorum. Bir yakınıma ait bu şaraplar benden rica etti satmam için yoksa ben pek anlamam. Sizce fiyatı cok mu düşük koyduk? Bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen? Bşka nasıl elden cıkarabilirm bildiğiniz başka siteler veya satabileceğimiz yerler var mı acaba? Şimdiden cok tesekkür ederim.
Fiyat genel olarak baktığımız zaman düşük gerçekten çünkü ben şarap mahzeninde çalıştığım sürece Dom Perignon’un fiyatı 700 den aşağıya düşmedi hatta çıktığı bile oldu ki o da 1999 üretimiydi.Muhteşem bir şampanya olduğu için bu fiyatı gerçekten hakediyo ama sizin durum çok farklı şuan da ihtiyacınız olduğunu söylediniz kii bu fiyattan ilgilenenler mutlaka kaçırmıycaktır.Bir kaç söyleyebileceğim site var aslında Şarap Günlüğü,Keyif Dünyası gibi… bence bunlarla birlikte bütün şarap sitelerine ilanınızı verin kaçırılacak bir fiyat değil çünkü imknım olsa ilk alıcı ben olmak isterdim.Eğer az da olsa bilgilendirebildiysem ne mutlu bana.