İlk Türk Master of Wine
29-04-2010 14:50   [ Yok say ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  10
Katıldı  2010-04-14

Selam,

Geçenlerde Ülkemize gelen MW John Umberto Salvi 12.Mart.2010 tarihli Hürriyet te çıkan haberde ilk Türk Master of Wine ı beklediklerini belirtmiş. Oysa yine Hürriyet Gazetesi yazarlarından Genco Alton (Teruarist) kendisinin bir MW olduğunu açıklamıştı. Hatta yanılmıyorsam Genco Alton da adı geçen tadımda yerli şaraplarımızı tattığını belirterek üçüncü haftadır bu tadımda beğendiği şarapları yazıyor.
Genco Alton bizi kandırıyor mu? MW nasıl olunuyor?
Bilgi sahiplerinden yardım istiyorum.
Levo

18-05-2010 03:11   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2010-05-18

Merhaba Levo,

Ben bir MW adayiyim, henuz MW olmadim, hatta daha sinava bile girmedim. Benim disimda bir Turk aday daha var. MW programinin on kosullarindan olan DWS sahibi 3 Turkten biriyim.

Asla bir MW oldugumu ne yazili ne de sozlu aciklamadim, eger bir baskasi bu yanlis beyanda bulunmus ise ve kaynak gosterirseniz cok memnun olurum.

Konuyla ilgili bu yazimdan MW hakkinda daha fazla bilgi edinebilirsiniz: http://www.kayrawinecenter.com/CatMain.aspx?CATID=61&ID=158609

Saygilarimla,

Gence (Genco degil)

18-05-2010 12:35   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  10
Katıldı  2010-04-14

Sayın Alton,

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Adınızı yalnış yazdığım için ise özür dilerim. Yazılarınızı ve sevgili sınıf arkadaşım Arman Kırım ın yazılarını Hürriyet Pazar ekinde sektirmeden takip ediyorum. Sayenizde şarap konusunda bir çok bilgi sahibi oldum. Yaklaşımınız, mahlasınız gibi elitist olmasına rağmen konuya hakimiyetiniz ve şarap aşkınızın daha alt seviyede yazılar yazmaya izin vermeyeceği anlaşılıyor.
Umarım ilk Türk MW siz olursunuz.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla.
Levo