Şarap tadımlarımız başladı
26-06-2010 13:28   [ Yok say ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  2
Katıldı  2010-06-26

Marmara Ereğlisi Çeşmeli Köyünde bağımızın içinde kurulu bulunan butik şarapevimizde şarap tadım ve satışlarımız başladı. İlgilenenlere duyurulur.

Tadım seansları Cumartesi ve Pazar günleri saat 14:00 ve 16:00 dadır.

Ulaşım bilgisi satoNuzun.com da bulunabilir. Mahmutbey gişelerine olan uzaklığımız 1 saattir.

Necdet Uzun
ŞatoNuzun Bağcılık Şarapçılık LTD.ŞTİ.
Çeşmeli Köyü, MarmaraEreğlisi, Tekirdağ
http://www.satoNuzun.com

01-07-2010 13:44   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  3
Katıldı  2010-06-28

iyi günler

öncelikle sizi tebrik ederim.çünkü çorlu civarında şarap sektörünün bir şekilde gelişmesi gerekiyordu. bu yolda gerçekleştirdiğiniz hayaliniz beni çok mutlu etti. ilk fırsatta şaraplarınızı tatmak için sizinle iletişime geçmek isterim. başarılarınızın devamlı ve artarak ilerlemesini temeni ederim.

01-07-2010 18:27   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  2
Katıldı  2010-06-26

Teşekkürler Özcan bey, şaraplarımızı tattırmaktan büyük bir zevk duyarım. Çorlu civarında ne yazıkki kirlenmemiş yerler gittikçe azalmakta. Bizim olduğumuz yer de bunlardan biri. Umarım böyle de kalır. Ancak yörenin toprak yapısı ve iklim açısından bağcılık potansiyeli oldukça iyi.

01-07-2010 19:50   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  3
Katıldı  2010-06-28

Nejdet Bey mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.çorlu ya sanayinin gelmesiyle meydana gelen çevre kirliliği kesinlikle toprak yapısını etkiledi ve bu yüzden bundan 15 20 sene önce tarım yapılan topraklarda şimdi yeterli verim alınamıyor.siz bu konuda sahip olduğunuz toprak yapısıyla şanslı azınlıktansınız. umarım çalışmalarınız karşılıksız kalmaz. çünkü dünya piyasasında şaraplarımız her geçen gün daha da değer kazanıyor.en kısa zamanda tanışmak dileğiyle… İYİ ÇALIŞMALAR Nejdet Bey

28-07-2010 09:30   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Müdavim
RankRank
Toplam Mesaj:  38
Katıldı  2009-05-11

Çeşmeli Köyü‘ne uğrayarak hem Necdet Bey ile tanışma hemde ürettiği şarapları tatma fırsatı buldum.Önce değerli sohbeti sonra da tattığım biribirnden güzel şaraplar için Necdet Bey’e Hayyam.com aracılığı ile teşekkür etmek isterim. Necdet Bey’e çıkmış olduğu yeni şarap yolculuğunda başarılar diler, herkese Çeşmeli Köyü‘nde ChateaUzun’a giderek harika şarapları tatmasını tavsiye ederim..

Hakan

24-10-2010 20:57   [ Yok say ]   [ # 5 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  6
Katıldı  2010-10-05

cok ilgimi cekti.kesinlikle gideceğim…