Şarap Kültürünü Online Sohbete Dökelim
02-01-2004 15:12   [ Yok say ]  
Üstat
RankRankRankRank
Toplam Mesaj:  5042
Katıldı  2008-10-12

merhaba güzel arkadaşlar..
şarap yapımından vede şarap kültürüne varıncaya kadar içerikli bir sohbet oluşturmak vede buluşmalar şekliyle bu ortamı olgunlaştırmak amacıyla her bir arkadaşımı ilk etepta sanal ortamda buluşmayı/buluşturmayı hedefliyorum.Katılmak isteyen tüm dostlarımızı mynetin sohbet kanalı olan #sanat kanalında buluşmaya sohbet etmeye davet ediyorum…
Sohbet kanalı erişim tam adres yolu şu şekildedir. :

http://sohbet.mynet.com/sohbet/?channame=SanaT&nick=SarapK&minichat=false

Gönderen: AreS

04-10-2004 23:07   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

merhabalar ben zafer gök.elimde 1986 yapımı gül şarabı olan portugal sarabı bulunmaktadır.tam olarak markası LANCERS rose wıne olan 750ml’lık 25,4fl lık alkol oranına sahip bır sarap bulunmaktadır.sizce bu şarabın pi
yasa değeri nedir.mailinizi beklıyorum iyi çalısmalar.e mail adresim.
              (JavaScript must be enabled to view this email address)

Gönderen:zafer gök

07-03-2005 00:05   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

merhaba
ben Doğan Antalya’da tatildeyim şu an.Beş yıldan beri Amerikada celebrity cruise line ‘da sommelier yani şarap uzmanı olarak çalışmaktayım.Eğitimimiz johnson&wales; üniversitesi tarafından desteklenmekte olup,dünya şarapları hakkında Amerika,Avrupa,Kanada ve diğer ülkelerden gelen müşterileri bilgilendirip onlara listemizde mevcut olan şarapların bazılarını tanıtıp satımınıda üsleniyoruz.Restaurant menüsünde 120’den fazla,specıal menümüzde 200 civarı şaraplar bulunmaktadır.Chateau Latour,pichon,margaux,Beychevelle,Cantamerle,palmer,reserve de la comtes,far nıente,jordan,batard montrachet,grand cru chablıs ve bir çokları.Türk şarapları hakkında bilgiler edinmeyi internet aracılığı ile öğrenmeye çalışıyorum.Sizin şarap sevginiz nereden geliyor,profesyonel şarap tüketicimisiniz.
  cevabınızı e-mail olarak iletirseniz sevinirim.
  saygılar

Gönderen:doğan

31-01-2006 16:40   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

merhaba,doğan bey umuyorum sommelier olduğunuz ve büyük bir Amerikan firmasında çalışıyor olmanız çok gurur verici,ben Türkiyede bir kaç şarap kurslarına katıldım ama mutlu olamadım,onların verdikleri bilgileri zaten internetten öğrenebiliyorum ben,sadece şarabı tatmak ve üzerinde 5 dakika konuşmak değil olay,merak ettiğim diğer olay ise sommelier uluslararası bir meslek,degüstatör ise Türkiye ve Fransada kullanılıyor.

teşekkür ederim

Gönderen:oktan

29-03-2006 22:11   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

hocam elimde babamın arkadasının askerde iken italya dan aldığı bir sarap var. bu sarap hakkında bizi bilgilendirebilirmisiniz? Bartali. Vıno Chıantı. alberto bartalı & fıglı-castellınascalo - monterıggıonı diye yazılar var. sisenin yarısı hasır ile sarılı. simdiden tesekkur ederim

Gönderen:hasan