izmir’de bir şube açalım |
|
|
|
|
Üstat
Toplam Mesaj: 5042
Katıldı 2008-10-12
|
İzmir’li şarap severleri bir araya getirmek için,saygın,seviyeli,bir mekan oluşturmak veya uygun bir yeri mekan belirleyerek, orada bir araya gelip etkinlikler düzenlemek,saygın,seviyeli dostluklar oluşturmak,şarap kültürünü çevreye tanıtmak.
Bir şekilde bir araya geldikten sonra,genel kurul oluşturup;”İZMİR ŞARAP SEVENLER DERNEĞİ” adı altında bir dernek kurarak,seçkin seviyeli,beklentisiz dostluklar oluşturmak.
Bu tip etkinliklere katılmak isteyen sayın şarap sevenler,aşağıdaki adrese
e- posta yoluyla veya telefonla bildirebilirler;saygılarımla: ismet Anlaşan
(JavaScript must be enabled to view this email address)
0232 364 26 57
Gönderen: ismet Anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
sevgili ismet bey,
mesajinizi okumadan az once gondermis oldugunuz mail-i yanitlamistim.onerileri bekliyorum.Calismalara baslamak icin baska onerileriniz varsa ogrenmek isterim.
Saygilarimla
Gönderen:zeynep aker
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
sayın : Zeynep Aker
bir e-posta geldi bir dosttan bana şu ana kadar,umarım bu sayı artacak,
kanımca biraz daha beklememiz gerekiyor,ayrıca tanıdığımız eş dost a böyle bir düşümcemizin olduğundan da söz etmekliğimizde de yarar umuyorum.
Bu konuyu daha geniş bir zaman diliminde görüşebilme imkanınız olabilirmi bilmiyorum. uygun bir zamanda haberleşebilmek dileklerimle:
saygılarımla :
ismet anlaşan
Gönderen:ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
bravo,gelirse yaşar dedenizide misafir edermisiniz.saygılar.
ismet Anlaşan dedi ki: ———————————————-
İzmir’li şarap severleri bir araya getirmek için,saygın,seviyeli,bir mekan oluşturmak veya uygun bir yeri mekan belirleyerek, orada bir araya gelip etkinlikler düzenlemek,saygın,seviyeli dostluklar oluşturmak,şarap kültürünü çevreye tanıtmak.
Bir şekilde bir araya geldikten sonra,genel kurul oluşturup;”İZMİR ŞARAP SEVENLER DERNEĞİ” adı altında bir dernek kurarak,seçkin seviyeli,beklentisiz dostluklar oluşturmak.
Bu tip etkinliklere katılmak isteyen sayın şarap sevenler,aşağıdaki adrese
e- posta yoluyla veya telefonla bildirebilirler;saygılarımla: ismet Anlaşan
(JavaScript must be enabled to view this email address)
0232 364 26 57
Gönderen:yaşar kitapçı
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Şarap etkinliklerine katılmak istiyorum.Haber bekliyorum. Selamlar.
Gönderen:mustafa bozbay
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Sayın: Mustafa Bozbay
Etkinliklere katılma dileğiniiz belirten mesajınız için teşekkürlr.
Sizin gibi düşünenlerden mesajlar gelmeğe devam ediyor,yeterli bir sayı oluşturduğumuzda ,belirleyeceğimiz bir tarih ve yerde bir araya gelib ilk etkinliğimizi tanışmak olarak yapabileceğiz,gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.
saygılarımızla:
ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
slm sizinle tanışmak ısterdim alkolle aram pek ıyı değildir ama yinede ara sıra sarap içerim daha çok dalgıçlık yapıyorum amatörce dalarım ,su altını SEVERSENİZ BANA YAZABİLRSİNİZ su altı dünyasına beraberce dalabiliriz
iyi günler kendine iyi bak
Gönderen:ercan ilhan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
İsmet Bey merhabalar,
İzmir’ de yapılacak şarap etkinliklerini sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca çok hoş bir mekan keşfettim, belki biliyorsunuzdur ama. Gazi Kadınlar Sokağında ADİTYA kitap&caf;é ben oraya “İzmir’ in gizli bahçesi” ismini taktım. Mekan olarak aklınızda bulunsun.
Görüşmek üzere…
Elvan
Gönderen:Elvan Eryöner
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Sevgili Ismet,
Grup olusturmadaki cabalarin yavas yavas gelistigini gormek harika…cok mutlu ediyor beni…Ben de ozel mailler aliyorum..Istekli cok sayida sarap sever var.Narlidere’de yeni acilan Divan Sark Sofrasi cok hos bir mekan.Sarap menusunu inceleyecegim persembe gunu.Toplandigimizda orada bulusmak iyi bir fikir diye dusunuyorum.Lutfen yaziniz.Saygilarimla
Zeynep Aker
Gönderen:zeynep aker
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Sayın İzmir’li Şarap severlere buradan teşekkür etmek istiyorum.Kısa bir sürede
gelen e-postaların sayısı artmağa devam etmekte olduğunu bildiririm,katılmak isteyen İzmir’li şarap sever dostlarımızında katılımlarını bekliyoruz.
sayın:
mustafa bozbay-elvan eryöner-yaşar kitapçı-ercan ilhan-zeynep aker dostlarımıza
uğraşları ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
kısa bir süre içersinde bir araya gelebileceğiz.
saygılarımla ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Sağol güzel kardeşim de, ben doğru yolda yürüyemiyorum,nasıl olacak bu dalma işi.Sen en iyisi ORFOZ veya SİNARİT vurduğunda haber ver.Saygılar
Gönderen:yaşar kitapçı
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
sayın: Yaşar Kitapçı
Yukarıdaki mesajınız sanırım yanlış bir şekilde bana ulaştı.
Gerçek sahibine yollayabilmeniz bakımından bilgilenmenizi istedim.
saygılarımla:
ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
sayın:Ercan İlhan
siz gibi bizlerde aşırı şarap düşkünü kimseler değiliz,birlikte olmak isteğimiz sadece,saygın,seviyeli,çıkarsız,beklentisiz dostlukların oluşması,şarap bilgi ve kültürünün çevreye yayılması,amacını gütmektedir.Bunun dışında hiçbir dostumuzun,hava atmak,çıkar sağlamak gibi bir düşünce içersinde olması mümkün olmadığı gibi butür düşüncede olanların aramızda yeri olamayacağıda kesindir
Tabiki bu seviye ve düşüncede olan bireyleri aramızda görmek bizleri gerçekten mutlu edecektir.Yakın ilginize teşekkür ederiz,en kısa sürede bir arada olabilmek dileklerimizle.
saygılarımızla
ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Elvan Eryöner hanımefendi:
Sizin ve sizin gibi değerli arkadaşlarımızın katkıları ve arzuları bize güç vermektedir.
Böyle bir etkinliğe katılmak isteyen yeni dostlarımızın,bana e-posta ile veya buraya yazmalarını rica ediyoruz,sözünü ettiğiniz mekanı ile ilgili bilgiyi arkadaşlarımızdan ediniyoruz,yeterli bir sayıya ulaştığımızda ,bir araya gelip ,
İZMİRLİ ŞARAP SEVENLER DERNEĞİ ile ilgili çalışmalarımızı da görüşmek istiyoruz,
Büyük bir memnuniyetle belirtmek istiyoruzki gelişmler iyi yöndedir,yakın bir gelecekte bir araya gelmek ümidile.
saygılarımızla:
ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
sayın : Mustafa Bozbay
Sizinle bir arada bulunmaktan tüm dostlarımızında mutlu olacağı inancındayız.
Bir yapılanma süreci içersinde olduğumuzu belirtmek isterim,Kısa bir sürede bir arada olmak dileklerimle.
Saygılarımızla:
ismet anlaşan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
İsmet Bey;
Bu haberlere çok sevindim; zaten sanırım içinde bulunduğumuz şu günlerde hayatımızda güzelliklere daha çok ihtiyacımız var. En kısa sürede görüşmek dileğiyle; haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiyle
Elvan
Gönderen:Elvan Eryöner
|
|
|
|
|