izmir’de bir şube açalım |
|
|
|
|
Üstat
Toplam Mesaj: 5042
Katıldı 2008-10-12
|
Sn.Metin Altın,
Bende şaraplık üzüm yetiştirmek istiyorum.Deneyimli bir üretici olarak yardımlarınız olursa çok sevinirim.
Mustafa Özuslu
Gönderen:Mustafa Özuslu
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
izmirde böyle etkinlikler beni çok sevindirir.ben kütahyada okuyorum içki ile aram iyi ama özellikle şarapla.Şarap konusunda uzmanlaşmak istiyorum.Herne kadar genelde kütahyada olsamda izmirdeyken faaliyetlere katılmak isterim.Bütün şarapsever dostlara iyigünler.
E-mail:kreodaites@hotmail.com
Gönderen:deniz kiraz
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
İtiraf edeyim, bu sayfayı görünce çok sevindim.Hatta gözlerime inanamadım. Nedenine gelince; İzmirin ege kültürünle yoğrulmuş insanlarının neden hala bir şarap evi açmadığını merak ediyordum. İstanbulda bu tür aktiviteleri yakından takip edebiliyor, şarapevlerine sık sık gidiyordum. Bir egeli olarak böyle bir gruba katılmaktan çok mutlu olacağımı belirtmek istiyorum. Saygılarımla…
Gönderen:Ayşegül Balkaya
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
çabalarınızı büyük bir memnuniyetle şimdi öğrendim. ben de bir şarap dostuyum. izmir’deki etkinliklerin çoğuna katılıyorum. yeni bir dernek kurmak yerine neden kurulmuş olan bir yudum şarap derneğinde toplanmayalım?
Gönderen:metin
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Selam,Bir Yudum Şarap derneği nerdedir?Etkinlikleri nelerdir?Nasıl ulaşabiliriz?
Gönderen:deniz kiraz
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Sayın İsmet bey,
Etkinlikler hakkında sizden haber bekliyoruz. Bizi bilgilendirirseniz çok sevineceğiz. Sevgilerle…
(JavaScript must be enabled to view this email address)
Gönderen:Ayşegül Balkaya
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
herkese selamlar
burayı bulduğum iyi oldu sanırım arkadaş tavsiyesi ile buldum başka türkce şarap sitesi varsa bana maillerseniz cok sevinirim cok anlamasamda şarap içmeyi seviyorum özellikle posta ile yollayanlar varsa daha hoşuma gider
sevgiyle kalın
Gönderen:selim
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Bu etkinliklere benide katın.
Sevgiler Selamlar…
Gönderen:zafer
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
böyle bir etkinlik benide memnun eder
saygılar
Gönderen:Emre Baradan
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
şarap sevenlerin bir araya toplama fikri uzun bir süre önce gündeme gelmişti acaba belli olgunluga erdimi böyle bir ortam oluşturulabildimi bilgilenmek istiyorum saygılar
Gönderen:rodi
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Boyle bir olusuma benim de destegim tam
Sanirim yeterince kisi mesaj atmis. Bence artik eyleme gecme sirasi. Beni de aranizda kabul edin lutfen.
(JavaScript must be enabled to view this email address)
Alp Limoncuoglu
Gönderen:Alp Limoncuoglu
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
selam
zor islere soyunanlari severim,bu ülkede sarap bir tabuysa her tabuya karsi ciktigimdan sizinle birlikte haraket etmek isterim.
haberleselim…
Gönderen:taylan ozgur
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
Arkadaslar
hadi eyleme gecelim
bir aksamustu guzel sarap icilebilecek bir yerde bulusalim
bu yer herkezin ulasabilecegi bir yer olsun
Lutfen mekan bildirin
Tarih ornegin ayin 20’si olsun
Sevgiler
Alp
Gönderen:Alp Limoncuoglu
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
selam arkadaşlar,
şarap sevenler grubu olarak yanlış yerde mekan arıyorsunuz. keşke hepiniz istanbulda olsaydınız. taksim şarap evi tam istediğiniz gibi saygın, seviyeli ve kaliteli şarap sevenlerin buluştuğu bir mekan. eğer istanbula gelirseniz gitmenizi tavsiye ederim. (Bu arada taksim şarap evi’yle hiç bir bağlantım yok reklam amaçlı yazılmamıştır.)
sevgiler….....
Gönderen:sabire dağlı
|
|
|
|
|
|
|
|
Üstat
Katıldı 2008-10-12
|
tüm şarap dostlarına selamlar
özellikle izmir’li şarapsever ve meraklılarının bu çabaları beni çok mutlu ediyor.
ben yukarıda bir iki arkadaşın değindiği “BİR YUDUM ŞARAP DERNEĞİ” üyesiyim.amacım derneğimizi anlatmaktan çok derneğimizin kurucusu,fikir babası ve başkanı vitikültür ve önolojinin duayeni prof.dr.Nihat Aktan hocamızın tüm şarapsever ve meraklılarına ulaşmak amacıyla 21 EKİM 2002 de İzmir Alsancak’taki Konak Belediyesi Konferans saolonunda vereceği şarap konulu konferans ve ardından yapılacak tadımı bildirmektir.
elbette bu arada dernek üyeleri ile tanışıp üyelik koşullarınıda öğrenebileceksiniz.
en azından tanışma ve bilgilenme için iyi bir fırsat olacak diye düşünüyorum.
derneğimiz ile ilgili herşeyi bana sorabilirsiniz,sizlerle diğer konularda da tartışmak ve bilgilenmek beni çok mutlu edecektir.
bol şaraplı ve sağlıklı günler dileğiyle
dr.nami torunoğlu
Gönderen:nami torunoğlu
|
|
|
|
|