nar şarabiiii ve diğer kırmızı şaraplar
23-02-2005 15:57   [ Yok say ]  
Üstat
RankRankRankRank
Toplam Mesaj:  5042
Katıldı  2008-10-12

kırmızı şarabın içerdiği polifenoller ile antioksidan kapasite gösterdiği , damarlarda vazadilatör etkiye sahip olduğu ve bunun sonucu olarak kardiyovasküler sisteme olumlu etkileri olduğuna dair yapılmış pek çok bilimsel ciddi çalışmalar var…en son gittiğimiz kongrede ( ege ünv olabilir) nar şarabının kırmızı şaraba göre 3-4 kat daha fazla antioksidan kapasiteye sahip olduğunu idda eden bir makaleye rastladım….
tadı da hoşolsa gerek? nereden bulabilirim bu nar şarabını?? bilen varsa meyil atsın yahuu…

Gönderen: murat

22-06-2005 20:22   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

Hatay antakya’da Narı ile ünlü küçük bir köyün okul müdürüyüm. Bu sene ekim ayı içinde ilk defa nar festivali yapmak düşüncesindeyiz, küçük te olsa bir bülten hazırlamak amacıyla internette tarama yaparken sayfanıza rastladım. Nar ile ilgili dökümanlarınızı gönderirseniz sevinirim.
    Gelelim nar şarabına itiraf etmek gerekirse ilk sizden duyuyorum.Sosyetenin son yıllarda nar sulu votka içtiğini biliyorum. Tarif edin yaptıralım.

Gönderen:ali12

22-06-2005 20:22   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

Hatay antakya’da Narı ile ünlü küçük bir köyün okul müdürüyüm. Bu sene ekim ayı içinde ilk defa nar festivali yapmak düşüncesindeyiz, küçük te olsa bir bülten hazırlamak amacıyla internette tarama yaparken sayfanıza rastladım. Nar ile ilgili dökümanlarınızı gönderirseniz sevinirim.
    Gelelim nar şarabına itiraf etmek gerekirse ilk sizden duyuyorum.Sosyetenin son yıllarda nar sulu votka içtiğini biliyorum. Tarif edin yaptıralım.

22-06-2005 20:27   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

özür mail adresini yalnış yazmışım

18-07-2009 17:15   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Yeni üye
Rank
Toplam Mesaj:  1
Katıldı  2009-07-18

murat bey
Bahsettiğiniz nar şarabı Ermenistan’da üretilmekte bildiğim kadarıyla. türkiye ‘de satılmıyor ve üretilmiyor en azından hiç rastlamadım. http://www.pomegranatewine.net/Home.html nar şarabı ile ilgili sitelerden biri eğer bu gönderinizden itibaren herhandi bir bilgiye ulaştıysanız paylaşırsanız sevinirim

düzenleme: denizlide üretilmekteymiş küp şarapları tarafından bir kaç firma daha üretmiş ayrıca istanbulda bazı marketlerde satılmaktaymış.