WİNE&ART CLUB
18-03-2005 21:35   [ Yok say ]  
Üstat
RankRankRankRank
Toplam Mesaj:  5042
Katıldı  2008-10-12

saraba gonul verenler icin kurulmus olan wine&art; club aracılığı ile sarap konulu organizasyonlar artık her yerde hayatımızın bir parcası olacak bu konuda goruslerinizi belirtmek veya organizasyonlara katılabilmek için lutfen arayınız! 0212 245 99 44-45

Gönderen: murat

03-04-2005 16:45   [ Yok say ]   [ # 1 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

merhaba,
Ben 1983’ten beri turizimcilik yapiyorum,türkiye’nin degisik bölgelerinde.
kis döneminde ise uzun yillardir turist olarak cok akdeniz ve avrupa ülkelerine gidiyorum.Bu yaz sezonu kalkan’da sarap marketi “caves” acmacistiyorum .Bu markette sadece türk sarap koleksiyonu olacak ve icerisin kücük bir sakküteri olacak(ege tire sucuk,pastirma,kars kasar,konserve balik,taris incir lokumu,sepe polen,bal,divan lokum vs.) .degustasyon icin bu sarkuteride kücük tabaklar sarap satmayi düsünüyorum.Benim sadece kavaklidere ve bunun gibi büyük firmalarin degil sirince,cesme,urla vb gibi yöresel artisanal saraplari fici ile alip kendim siselerini dizayn edip Böyle bir aktivite ile turizime hizmet vererek ticareti düsünüyorum.Benim turkiye deki sarap bölgeleri arastirabilecegim kaynaklara ihtiyacim var ve uzman olarak fikirleriniz,önerilerinize .
Inanacim bizim ülkemizde de italya,portekiz,ispanya,fransa gb. ziyarete gelen turistlere bizim saraplarimizi sevip ülkelerine götürüp tatil anilarini diger dostlari ile mutlaka sarap esliginde anicaklardir.Üzülüyorum sadece bakkalarda gelisi güzel muhafaza ediliyor ve oradan pek parlak fikir degil satin almak yani kisacasi türkiyede “jacques,caves” bir benzeri olmayi diliyorum
Simdiden tesekur ederim banagösterecegiz yardimlara
sahin kahraman

Gönderen:sahin

05-04-2005 15:01   [ Yok say ]   [ # 2 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

Şahin bey yapmak istediğiniz şarap marketi çok güzel düşünülmüş fakat şarap marketinde satmak istediğiniz şaraplar piyasada satılan şarap olmaması gerekir sizin satmak istediğiniz şaraplar siz kendiniz üretip satmalısınız bu şekilde dahada başarılı olur diye düşünüyorum.bende kendi bölgemde yapmak istiyorunm ama maddiyattan yapamıyorum.size kolay gelsin

Gönderen:İBRAHİM TURMUŞ

06-04-2005 11:54   [ Yok say ]   [ # 3 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

ibrahim bey ben bu butik kav müsteri olarak bekledigim ziyarete gelen yabanci turistlerdir,bu kisilerin sarap almak istediklerinde bulduklari olanaklar sadece bakkal malasesef tesir ve muhafaza mükemmel degil ve sarap amatörü bu ortamlarda kalmis bir sarap önem vermiyor dolayisiyla hem piyasadaki saraplardan ve tabiki özel üretimde olacak.sadece türk sarap koleksyonundan olusan bir kav olusturmak istiyorum.

Gönderen:sahin

26-05-2005 16:13   [ Yok say ]   [ # 4 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

murat bey,

antakya da oturuyorum .organizasyonalarınıza katılmak istiyorum.bilgi verebilirmisiniz

Gönderen:ali ediboğlu

05-10-2005 00:18   [ Yok say ]   [ # 5 ]  
Üstat
RankRankRankRank
Katıldı  2008-10-12

ben şarap eksperi olmak istiyorum.ancak bu konuyla ilgili pek bilgim yok nerelerden eğitim almalıyım.ankarada şarap kursları varmı.hangi konulara ağırlık vemeliyim.beni bilgilendirirdeniz sevinirim.

Gönderen:dilek güleç