Ankara da iseniz daha fazlası ve merak ettikleriniz için DUBONNET Şarap BUTİĞİ
Aradığınızın çoğunu zevkle ve en uygun fiyatlarla bulabilmeniz için varız.
Geçen hafta TRAKYA ÜNİVERSİTESİ sürekli düzenlediği etkinliklerin birinde Şarap tadımı ve şarap tanıtımı hakkında KÜP şaraplarından sayın Zafer KALEM in paneli vardı.Her ne kadar beynimde üzüm dışındaki meyvelerden şarap olmaz olmamalı desemde KÜP şaraplarının VİŞNE şarabı çok iyi idi zaten yarışmalarda madalya almış alkol oranı çok yüksek . yinede (JavaScript must be enabled to view this email address) adresine mail atarsanız daha geniş bilgi kesinlikle verecektir. ayrıca bizlere verdiği bilgiler için teşekkürler.
ben çalliyim çal karasi hakkinda bilgi alabilecegin ender kisilerden birisiyim. ayrica mistel konusundada bayagi bilgim var. seni biraz daha tanidiktan sonra irtibata gecebiliriz. görüsmek üzere.
merhaba ben denizliliyim ve mistel şarapları hakkında istediğiniz bilgileri size vermekten mutluluk duyarım. siz bana bilmek istediklerinizi yazarsanız daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz
küp şarapları nı biz çevremiz olarak vişne ve üzüm şaraplarını içiyoruz.
İzmitte bir arkadaşım şarap bayiliği için çalışmalar yapacak.
Sizden ricam
Ticaretini yaptığınız şarapların şişe ve dolum dereceleri plastik kapak veya mantarlı olanlarının CL leriyle birlikte fiyatlarıyla birlikte bir liste istiyoruz.
Bayilik şartlarınına bildirir seniz seviniriz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İYİ ÇALIŞMALAR.
Ben memleketim olan Fethiye’de şaraplık üzüm yetiştirmek için çalışmalar yapıyorum. İklimsel olarak çok daha ılıman ve nemli bir ortam olan Fethiye’de yaptığım araştırmalar kalecik karası üzümünün uygun olduğu yönünde. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.
iyi çalışmalar
Ben Ankara’lı şarapsverlerden biriyim ve yerinizi bilmiyorum. Bana yeriniz ve tavsiye edeceğiniz birkaç şarap markası ve fiyat bilgisi (Bir fikir edinebilmem için) bilgi verirseniz minnettar kalırım
Saygılarımla
Ergün Belirgen
merhaba kardeş ben isabeylıyım mistel şarabını ilk defa 10 yıl önce ictım ve harıka buldum bekıllı kasabasında üretımı yapılır tadı mükemmeldır ve cok nadır bulunur hatta gecen hafta köydeydım bulamadım ancak bekıllıdekı fabrıkada bulunur fıyatı JB ve JONH WOLKER ile eştır ama icimi daha güzeldır insanın içtıkce içesı gelır bir de üzerıne su içtinmi evin yolu zor bulunur bende arkadaslarıma misteli överim ama onlaratadına baktırmak nasıp olmadı ama bekıllıden getırtıp içirtcem sizlerede tavsıye ederım mistel harikadır köyde bazıları kendılerine yetecek kadar yaparlar ama aynı tadı bulamadım bulunmazda zaten sen nerdensin nerede içtın görüşürüz
arkadaslar ben bekıllıyım ve cal karası hakkında sunumum var bekıllıden veya caldan gorusebılcegım bilgili acıl kısıler arıyorum ıletısıme gecmek ıstıyorum (JavaScript must be enabled to view this email address) adresıne maıllerınız beklıorum sımdıden tesekkur ederımmmm