Sevgili SARAPSEVERLER,
Grubunuza henuz yeni katildim. Yaklasik 6 yildir Adnan Menderes Universitesi Kusadasi Turizm Isletmeciligi bolumunde Ozel llgi Turizmi dersini yurutmekteyim. Su aralar Turk Ozel Ilgi Gezginlerinin profilini belirleyerek bu yonde cesitli stratejiler formule etmeyi amaclayan bir proje yurutmekteyim. Gerekli literatur taramasindan sonra arastirma icin ihtiyac duydugum saglikli ve guvenilir birincil verileri, siz degerli ozel ilgi gezginlerinden temin etmeyi planliyorum. Bildiginiz uzere sarapseverler ozel ilgi turizminin cok onemli bir segmentini olusturmaktadir. Zira calismalariniza ait bilgileri de konuyla ilgili yaptigim on arastirma sonucunda elde ettim. Bu cercevede sizden ricam, orijinali ABD de denenmis olan bir anket formunu doldurmaniz olacak. Bu formu doldurmak ise yaklasik 5 dakika zamaninizi alacaktir. Ilgilenen degerli forum uyelerinin mail adresime mesaj gondermeleri yeterlidir (kendilerine e-mail yoluyla soru formu iletilecektir). Bilimsel bir arastirmaya saglayacaginiz katkidan dolayi size simdiden tesekkur ederim.
Saygilarimla,
Yrd.Doc.Dr.Abdullah Tanrisevdi
Adnan Menderes Universitesi
Turizm Isletmeciligi ve O.Yuksekokulu
Candan Tarhan Bulvari No:6
Kusadasi-AYDIN/ TURKEY
Web adresim: http://turizm.adu.edu.tr/akademikkadro/abdullah.htm